Over Bewustr

Herken je het gevoel dat je van afspraak naar afspraak leeft? Dat de sociale momenten in je agenda voelen als MOETEN in plaats van als leuk en ontspannen? Dat je op maandag niet weet hoe je de komende week moet overleven? Dat je snakt naar tijd voor jezelf, maar dat je jezelf dat niet gunt omdat er in jouw ogen altijd iets of iemand anders jouw aandacht nodig heeft? Dat het denken over je werk niet stopt, zelfs ’s nachts niet?

Jarenlang was MOETEN mijn meest gebruikte werkwoord. Ik moet naar mijn werk. Ik moet nog boodschappen doen. Maar ook: Ik moet mijn kinderen naar bed brengen. Ik moet zaterdag met vrienden uit eten. Mijn hele leven voelde als één groot moeten. Waarbij ik nauwelijks nog in staat was om plezier of ontspanning te ervaren. Ongemerkt was het er in geslopen. Uiteindelijk raakte ik burn-out. Door drastische maatregelen te nemen hervond ik mezelf stap voor stap. Dat was niet eenvoudig. Ik moest sterke overtuigingen achter me laten om op het punt te komen waar ik nu sta.

Van MOETEN ging ik naar willen en kunnen. Van overleven naar leven. Ik kan weer ontspannen en genieten van de dingen die ik doe. Ik volgde trainingen en opleidingen op het gebied van werkstress en mindfulness. En zei uiteindelijk mijn baan vaarwel.

Ik ben Bewustr gestart omdat ik een belangrijke missie heb, namelijk: werkstress bij managers verminderen en voorkomen dat ze burn-out raken.

Herken je jezelf in dit verhaal en ben jij iemand die wil leren omgaan met stressvolle situaties? Voorkomen dat je ziek wordt, omdat er meer van je gevraagd wordt, dan je kunt geven? Met behulp van een 8 weekse groepstraining (MBSR) of een individueel mindfulness traject in 2 maanden je mind leren managen?

Hierbij leer ik je jouw grenzen te voelen en aan te geven en te leven naar je behoeften en te doen wat goed is voor jou. Hierdoor kun je zoveel meer geven aan anderen.

Bewustr biedt zowel Mindfulness op Maat voor managers, als groepstrainingen met open inschrijving.

Wil je voorkomen dat je stressklachten overgaan in een burn-out? Wil je je weer tevreden voelen op je werk en genieten van je gezin? Dan ben je bij Bewustr op de juiste plaats.

Neem gerust contact met me op. Dan kijken we samen of ik je daarbij kan begeleiden.

Helen

 

Terug naar de homepage