Workshop

Wordt jouw werkdag bepaald door je mailbox? Kom je niet toe aan de taken die echt belangrijk zijn, omdat er altijd iets tussen door komt? Gun je jezelf gedurende de dag geen moment om even adem te halen?

Bewustr biedt verschillende workshops op het gebied van stressreductie en aandachttraining.

Met behulp van theorie, tips en praktische oefeningen worden in korte tijd handvatten aangereikt hoe je met meer aandacht en focus in het werk kunt staan. De workshop kan direct op de werkplek verzorgd worden.

Heb je interesse in een workshop bij jou op het werk, neem dan vrijblijvend contact op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.


Agnes Bruijns, Plv Hoofd Detentie en Re-ïntegratie bij Ministerie van Veiliheid en Justitie zegt over de workshop:

“Helen is een fijne coach die ons als groep goed weet vast te houden waar ze ook zeker humor niet uit de weg gaat. Ik spreek namens de groep als ik zeg dat de workshop als heel positief is ervaren. Even een rustmoment vanuit het werk en hoe pas je dit nu toe in je dagelijkse werkzaamheden.”

 

Bianca Westerlaken, Operations Manager bij Total Travel zegt over de workshop:

“Licht gespannen, maar vol nieuwsgierigheid, gingen we met ons team rondom een grote tafel met allerlei lekkere versnaperingen zitten. Gezamenlijk geïnventariseerd wat mindfulness een ieder zegt… gemiddeld genomen kwamen we op “zweverig en wat vaag”. De eindconclusie na de 2,5 uur durende mindfulness workshop was totaal tegenovergesteld :

Hoe simpel en hoe makkelijk voor een ieder zelf toe te passen.

Een presentatie, afgewisseld met korte inspiratievideo’s, groepsinteractie en toffe oefeningen lieten de tijd voorbij vliegen. Helen is dan ook een inspirerende coach die luistert en dit direct vertaald naar de groep en de praktische toepassing van mindfulness.

Vol nieuwe inzichten en handvatten vervolgden we ons team uitje.”

Terug naar de homepage