Positieve mindset oneliners

De manier waarop je in het leven staat en hoe je dat al jaren doet is enorm bepalend voor hoe hoog je voor jezelf de lat legt, hoeveel ruimte er is om fouten te maken en hoe streng je voor jezelf bent. Als je neiging is om altijd een stapje harder te gaan of een schepje meer te geven, is het vaak veel lastiger om jezelf een break te geven.

In de loop der jaren heb ik de ervaring op gedaan dat als je wilt, je aan je mindset kunt werken. We vertellen onszelf voortdurend dingen. Spreken onszelf voortdurend toe. Over het algemeen doen we dat niet op de meest vriendelijke manier.

Als je weet dat 70% van je gedachten negatief is(!), kun je je voorstellen dat het waarschijnlijker is dat je na een minder goed verlopen gesprek tegen jezelf zegt: Wat ben je toch een sukkel dat je het zo hebt laten gebeuren. Dan dat je jezelf vriendelijk en bemoedigend toespreekt en jezelf gerust stelt door te zeggen dat het een volgende keer anders of beter kan. Toch?

Werken aan mindset kost tijd en doorzettingsvermogen. En daarbij kunnen positieve zinnen die je regelmatig voor jezelf herhaald behulpzaam zijn.

Speciaal voor jou heb ik de oneliners die mij het meest behulpzaam zijn (geweest) en die ik ook regelmatig gebruik in gesprekken onder elkaar gezet.

Download hier GRATIS de oneliners voor een positieve mindset.

Je kunt ze zelfs uitknippen en op een prominente plaats bewaren. Als reminder van wat jij jezelf toewenst.

Wil je graag in gesprek met mij om te kijken hoe jij kunt werken aan een positieve(re) mindset? Plan dan nu een vrijblijvend gesprek in: Let’s connect!

Let’s connect!