Mindful leiderschap

Heb jij in je werk ook last van een hoge werkdruk, grote informatie overload en een toenemende complexiteit? Merk je dat je voortdurend bereikbaar en beschikbaar moet zijn, waardoor je het gevoel hebt altijd AAN te staan?

Je staande houden in een complexe dynamische baan vraagt om focus en bewustzijn, de basiskenmerken van mindfulness. Het zijn de 2 belangrijkste eigenschappen die je kunt ontwikkelen op weg naar effectieve mentale prestaties en zelfmanagement.

Speciaal voor managers heeft Bewustr een traject ontwikkelt dat aansluit bij een groeiende behoefte om je bewustzijn te vergroten en je aandacht en focus te versterken.

Het traject

  • ondersteunt je om effectiever te gaan werken, beter te focussen, sneller te schakelen en bewuster om te gaan met uitdagende situaties
  • biedt je de mogelijkheid om veerkrachtiger, meer ontspannen en minder opgejaagd in het leven en het werk te staan
  • helpt je om creatiever en opbouwend met anderen om te gaan.
  • stimuleert je innovativiteit

Het aanbod

Je wordt gecoacht bij het ontwikkelen van meer focus in je werk en het vergroten van je bewustzijn, waarbij we optimaal afstemmen op jouw individuele situatie, dilemma’s en behoeften.

  • We plannen een kennismakingsgesprek op basis waarvan we 8 weken lang samen aan de slag gaan.
  • We doen dit in coachingsgesprekken van anderhalf uur in de gespreksruimte van Bewustr.
  • Je ontvangt verschillende audio’s die je ondersteunen in het coachingsproces.
  • Na afronding van het traject, op een door jou gewenst moment vindt er een follow up gesprek plaats waarin je kunt terugblikken op het traject en we eventuele aandachtspunten uit je dagelijkse praktijk kunnen bespreken.

De kosten van het traject bedragen € 1350 exclusief btw.

Let op!

Kies je er vóór 8 augustus voor om in het najaar van 2019 een Mindful Leiderschap traject te starten? Dan ontvang je:

  • 1 extra follow up gesprek
  • het boek “hoe leiders denken” van Rasmus Hougaard t.w.v. €24.99

Als er een behoefte is om een aanpassing te doen op het aanbod is kunnen we altijd verkennen wat hierin de mogelijkheden zijn. Zo kan het bijvoorbeeld wenselijk zijn dat de coaching plaats vindt op een andere locatie. Dit is zeker bespreekbaar.


Anne-Marie, HR manager deelt haar ervaring over het mindful leadership traject

“De emmer was vol! Ziek gemeld op het werk en dan zit je ineens thuis. En hoe dan verder? 

Na online zoeken, ben ik terecht gekomen bij Helen. Eerst heb ik bij haar de mindfulness training in groepsverband gevolgd. Dit zette al zoveel in werking dat ik graag haar hulp wilde bij mijn re-integratie.We hebben doelen gesteld en daarmee begon het coachtraject.

Helen biedt een veilige omgeving om aan jezelf te kunnen werken. Ze is een fijne gesprekspartner en is duidelijk en doortastend in haar manier van communiceren. Ze houdt je een spiegel voor en dat is soms zeer confronterend maar elke keer kwam ik weer een stap verder. Helen leerde mij weer te vertrouwen op mijzelf en op mijn gevoel. Ik zit veel minder in mijn hoofd en heb de rust teruggevonden in mijzelf. 

Coaching vraagt veel van jezelf maar met de hulp, advies en begeleiding van Helen wordt het een zeer leerzame ervaring die ik iedereen aan kan raden.”