Manage je mind: Mindful Leiderschap

Heb jij in je werk last van een hoge werkdruk, grote informatie overload en een toenemende complexiteit? Merk je dat je voortdurend bereikbaar en beschikbaar moet zijn, waardoor je het gevoel hebt altijd AAN te staan?

Merk je dat je je steeds vaker gestrest voelt of dat er onvoldoende balans is tussen werk en privé?

Speciaal voor managers heeft Bewustr een traject ontwikkelt dat aansluit bij een groeiende behoefte om je bewustzijn te vergroten en je aandacht en focus te versterken. Het is een Mindfulness op Maat coachingstraject voor drukke managers. Meer weten? Ga dan door naar Mindful Leiderschap


Nieuw! Focus training 

Vind jij het moeilijk om in je werk prioriteiten te stellen? Lukt het niet om je een langere tijd achter elkaar te concentreren? Merk je dat je snel bent afgeleid en soms overspoelt raakt door alle prikkels die op je af komen?

Om maximaal te kunnen presteren en om te kunnen gaan met de grote stroom aan informatie en prikkels is het van belang dat je focus ontwikkelt. Bewustr biedt je met deze training de tools om zelf aan de slag te kunnen met het trainen van je focus.

De training wordt individueel, op de werkplek en middels open inschrijving aangeboden.  Klik hier voor meer informatie.


Openhartig over mijn burn-out

In het kader van week van de werkstress en de Samen Gezond campagne van Menzis schreef ik een openhartig artikel over mijn burn-out en de schaamte waarmee dat gepaard ging. En hoe het mijn missie is om mensen te coachen met meer aandacht in het leven te leren staan, waardoor ze zich meer bewust van hun eigen grenzen en behoeften en van daaruit kunnen en durven gaan handelen.

Lees hier het artikel