Manage je mind

Train focus en bewustzijn

Train focus en bewustzijn en krijg:

  • meer controle over je gedachten en je tijd
  • minder stress
  • meer plezier in je werk en daarbuiten

Leiderschap in deze tijd van hoge werkdruk, informatie overload en toenemende complexiteit vraagt om focus en bewustzijn, de basiskenmerken van mindfulness, de belangrijkste eigenschappen die je kunt ontwikkelen op weg naar effectieve mentale prestaties en zelfmanagement.

Train jezelf en manage je mind


Nieuw! Focus training 

Bewustr biedt je met deze training de tools om zelf aan de slag te kunnen met het trainen van je focus.

Wist je dat we 47% van de tijd afgeleid zijn als we ergens mee bezig zijn? Dit betekent grofweg dat je de helft van de tijd niet gefocust bent op hetgeen je op dat moment aan het doen bent. Om maximaal te kunnen presteren en om te kunnen gaan met de grote stroom aan informatie en prikkels is het van belang dat je focus ontwikkelt.

De training wordt individueel, op de werkplek en middels open inschrijving aangeboden.  Klik hier voor meer informatie.


Openhartig over mijn burn-out

In het kader van week van de werkstress en de Samen Gezond campagne van Menzis schreef ik een openhartig artikel over mijn burn-out en de schaamte waarmee dat gepaard ging. En hoe het mijn missie is om mensen te coachen met meer aandacht in het leven te leren staan, waardoor ze zich meer bewust van hun eigen grenzen en behoeften en van daaruit kunnen en durven gaan handelen.

Lees hier het artikel


Bewustr

Bewustr staat voor het proces waarin je met steeds meer aandacht in het leven komt te staan. Waardoor je in het moment beter in staat bent je eigen behoeften en grenzen te (her)kennen. Zodat je vandaar uit kunt handelen. Een proces dat voortdurend in ontwikkeling is en waar altijd ruimte is voor groei. De E in Bewuster ontbreekt om jou en mij er aan te herinneren dat het niet perfect hoeft, goed is goed genoeg!

 

 

Ik ontmoet je graag!

Helen